Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: herkes bi üstteki kardeşine dua buyursun inşALLAH...!!!  (Okunma Sayısı 963 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sevdenur

**

Toplam Puanı 10

« Yanıtla #75 : Mart 06, 2010, 06:27:12 ÖS »

aminnnnnnnn inşALLAH.yüreklerinize sağlık,ne güzel dualardı öyle.çok mutlu oldum  şirin
 Rabbim ikinizdende hepimizdende razı olsun inşALLAH şirin gül

nasıl kaptım ikinizinde duasını ama,iyiki üzülmüşüm ha,çok mutlu oldum şimdi,
işe yaradı  ihi ihi şirin
müjde
Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : Mart 06, 2010, 06:35:09 ÖS »

hediyeleşmek sünnettir bölümünde, hediyen de var Sevdenurcuğum, birkaç gün olmuştur göndereli  :) onu da kap hadi  :) + puanlarımı da kapıp duruyorsun a aaa  şirin
çok hoşsun, daha sık ol aramızda inşaallah  :) Rabbim senden de razı olsun  :)
sevdenur

**

Toplam Puanı 10

« Yanıtla #77 : Mart 06, 2010, 06:39:27 ÖS »

aminnn inşALLAH  şirin
bende çok sık girmek istiyorum ama hafta sonları anca  saskın
anaaa görmedim hemen bakıyorum müjde kardeşim,çok özür dilerim  offf sirin sana
wuslat...

Toplam Puanı 75

Ben NEY'im..? Delik deşik şimdi YÜREĞİM...

« Yanıtla #78 : Mart 07, 2010, 12:07:52 ÖÖ »

Ya Rabbi,Sevdenur kardeşime Rahman ve Rahim isimlerinle Rahmet Et...ALLAH'ım Attığı her Adımda,yaptığı her İşte Herşeyin Hayırlısını Nasip et..Rabbim Kardeşimden razı ol,sevginle pürnur eyle...(AMİN)...

“Ey Rabbim! Ben senin bana indireceğin hayra öylesine muhtacım ki...”  (Kasas/24)
sevdenur

**

Toplam Puanı 10

« Yanıtla #79 : Mart 08, 2010, 02:11:36 ÖS »

aminnn inşALLAH wuslat kardeşim ne güzel duaydı,yüreğine sağlık...

Ey Rabbim wuslat kardeşimden razı ol.onun maddi manevi bütün sıkıntılarını gider inşALLAH...
göz açıp kapatıncaya kadar dahi kardeşimi şeytan lainle nefsiyle başbaşa bırakma,onların şerrinden şeytanlaşmış insanların şerrinden büyülerden nazarlardan fitne ve fesattan kardeşimi koru El-Hafız ismin hürmetine. Sen kardeşimden razı ol Ya Rabbim...
Yara ßenim
Sensiz AsLa!
ADMiN

Toplam Puanı 162

Tükendim Ya Resulallah

« Yanıtla #80 : Mart 15, 2010, 07:25:01 ÖS »

amin Ya rabbim sevdenur kardeşime ve bizlere sevi gerçek manada sevmeye ,seni sevenin sevgisini ve seni sevdirecek herşeyin sevgisini nasip eyle.Esma-i İlahilerini bütün kainatta ve kendi üzerimizde en güzel şekilde görmeyi ve gösterebilmeyi nasip eyle.AMİN

müjde
Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : Mart 15, 2010, 09:54:23 ÖS »

ALLAH'ım Yara benim kardeşimin ibadetlerini kabul eyle, kardeşime sıhat afiyet ihsan eyle, ahir ve akibetini hayır eyle, kendine, ailesine, sevdiklerine, kuzusuna hayırlı hal nasip et, fiziki ve ruhi hastalıklarına (hastalanınca) şifa ihsan eyle, kavuşacağı sevdiklerine selamet eyle, her işinde, her emelinde hayır ihsan eyle, dertlerine-sıkıntılarına en güzel derman Sen ol, kardeşimden razı ol, sevdiğin kullarınla bir tut,kazadan beladan muhafaza eyle, cehennem azabından kabir azabından  muhafaza eyle...

amin
wuslat...

Toplam Puanı 75

« Yanıtla #82 : Mart 22, 2010, 03:18:31 ÖS »

Amin.. ALLAH'IM ,MÜJDE Ablamın Sinesine,yüreğine Öyle Bir İman Aşkı Koyki Her an Ne Olursa olsun ucunda Ölüm dahi olsa Hakkı gözetip Hak ile yaşayan hayırlı bir Kul olmasını  nasip eyle...Rabbim güzel Cennet köşklerinde Nur Cemalini seyretmeyi nasip et(Cümlemizede)..Ablamın dertli,sıkıntılı,yüreğine hüzün düştüğünde kendini Yalnız Hissettiği anda Sen onun dertlerineine sıkıntılarına derman ol..Rabbim,Ablamdan ebeden daimen razı ol...
Rabbim Dua Ettiren Sensin,Konuşturan Sensin,Karşılaştıran Sensin Dualarımızı Kabul eyle...
(Amin)

“Ey Rabbim! Ben senin bana indireceğin hayra öylesine muhtacım ki...”  (Kasas/24)
wuslat...

Toplam Puanı 75

« Yanıtla #83 : Mart 22, 2010, 03:52:41 ÖS »

Amin.. Rabbim doğru yoldan ayırmasın,Kalp Kıranlardan eylemesin...

wuslat...

Toplam Puanı 75

« Yanıtla #84 : Mart 24, 2010, 05:06:51 ÖS »

AMİN AMİN.. [şirin]Amanın Kendi kendime dua etmişim aradaki şahıs gidince bana kalmış duam... :D ihi

müjde
Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : Mart 26, 2010, 03:32:09 ÖS »

Cehennem ve ateşin sahibi ALLAH'ım wuslat kardeşimi, cehennem azabından muhafaza eyle..amin
MeDiNe RüZGaRı...
Yalnız Kabre VArılınca Ya Ben Kime Yalvarayım ?...

Toplam Puanı 140

Kalbinden Geçmeyeni Diline Değdirme...Hz.Mevlana

« Yanıtla #86 : Mart 27, 2010, 02:05:19 ÖÖ »

Rabbim! Müjde ablamın gönlünde ne varsa onu kendisi için hayırlı eyle...
O'nu kendine layık kullarından eyle inşAllah...
O güzel gönlünü neşe,sevinç ve mutluluk doldur.Sıkıntılardan ve kötülüklerden uzak kıl...Amin...

Selamun Aleykum Ziyaretçi. Sitemize Hoş Geldiniz.. islami sitemizin içeriğinden daha iyi faydalanmak için üye olmanız gerekmektedir..
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Söküklerini dik sözlerinin, dilini kalbine yanaştır; dilinle söylediğini kalbinle de söyle.
Dikiş tutmuyorsa şayet, söylenmeyi bırak; sus, kalbinden geçmeyeni diline değdirme.." Hz. Mevlana

SENDEN İMDAT OLMAYINCA YA BEN KİME YALVARAYIM?...YA RABBİM...
müjde
Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : Mart 27, 2010, 03:56:59 ÖÖ »

amin..ALLAH (cc) razı olsun, ne güzelsiniz...

Büyük ALLAH'ım, kardeşime bu dünyada sağlık, afiyet, huzur..ahirette de apak bir yüzle, altından ırmaklar akan cennetinde yer lutfeyle...amin... sana
Yara ßenim
Sensiz AsLa!
ADMiN

Toplam Puanı 162

Tükendim Ya Resulallah

« Yanıtla #88 : Haziran 25, 2010, 07:59:04 ÖS »

amin ALLAH'ım Herşeyi Her Daim gönLüne göre versin , ve Cennette cemalini gören kullardan eylesin inşLAlah ALLAH'ım Müjde ablama merhamet et onu bir an dahi nefsiyle başbaşa bırakma ve onu salih insanlar zümresinde bulundur .
ALLAHIM bu mübarek cuma gününün hürmetine Peygamber efendimiz Hz.Muhammed  aleyhi vesellem'in hürmetine dualarımızı kabul amellerimizi makbul eyle inşaALLAH.AMİN.

Sümeyra Aslan

Toplam Puanı 77

Ya Hilafet Ya şehadet!

« Yanıtla #89 : Haziran 25, 2010, 08:17:55 ÖS »

Ey Rabbim , üstteki kardesime hayirli bir ömür, sadece senin rizan dogrultusunda yasamayi nasip et,

Ey Rabbim kardesimizi salihlerden eyle

Ey Rabbim kardesimizi cennet-ül-firdevsle mukafatlandir

(Amin Amin Allahuam Amin )

Ya Rabb bizleri şehadet şerbeti içen ve bu uğurda hayatına yön veren, Raşidi Hilafet Devleti çatısı altında şehid olmayı nasip eyle (Âmin).
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: